Hyppää sisältöön

Retriitit

Hiljaisuuden retriitti

Kaipaatko välillä hiljaisuutta ja rauhaa? Mahdollisuutta olla ajatustesi kanssa ja oppia kohtaamaan sisäistä maailmaasi? Elää vain itseäsi varten – edes muutaman päivän ajan? Tarjoamme mahdollisuuden syvään rauhoittumiseen hiljaisella retriitillämme. Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan Terve Oppiva Mieli ry:n järjestämälle retriitille!

Mitä retriitti tarjoaa?

Retriitillä saat hengähtää hetkeksi ja keskittyä kuuntelemaan kehosi viestejä ja omaa sisäistä maailmaasi. Hauhon Ilorannan luonnonläheisessä, vieraanvaraisessa ja lämminhenkisessä tunnelmassa on helppo keskittyä pitämään huolta itsestä. Metsien hiljaisuudessa ja kauniissa järvimaisemassa voit hetkeksi unohtaa arjen kiireet.

Retriitin ohjelmaan kuuluu ammattitaitoisten ohjaajien vetämiä monipuolisia, lempeitä tietoisuustaitoharjoitteita ja kevyttä joogaa sekä tietoa läsnäolon merkityksestä ja tavoista harjoittaa tietoisuustaitoja. Sen ohella, että saat keinoja tukea omaa hyvinvointiasi syvällisesti, retriitti tarjoaa mahdollisuuden elpyä ja levätä.

Maukkaat ateriat rytmittävät päiviä ja lauantai-iltana lämpiää myös Ilorannan tunnelmallinen savusauna.

Mitä hiljaisuus tarkoittaa?

Tällä retriitillä keskitymme omaan sisäiseen maailmaan hiljaisuudessa eli ilman puhetta ja pidättäydymme myös puhelinten käytöstä ja lukemisesta. Saat ainutlaatuisen tilaisuuden rauhoittua itsesi äärelle ryhmän ja ohjaajien tuella. Niin retriitin alussa kuin lopussakin on mahdollisuus keskusteluun. Kokeneet ohjaajat ovat tukenasi koko viikonlopun ajan, ja päivien aikana on mahdollisuus myös kahdenkeskiseen keskusteluun ohjaajan kanssa.

Kenelle retriitti sopii?

Retriitti sopii niin läsnäolotaitoja aiemmin harjoittaneille kuin harjoittamista vasta aloitteleville. Tärkeintä on avoin mieli ja valmius heittäytyä hiljaisuuteen. Retriitti on erinomainen mahdollisuus pysähtyä ja levähtää, vahvistaa läsnäolon taitoja tai palauttaa kenties hiipunut tietoisuustaitoharjoittelu osaksi arkea. Jokainen on tervetullut sellaisena kuin on!

Retriitin tiedot

Aika ja paikka: 12.-14.3.2021, Iloranta, Hauho. Retriitti alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy sunnuntaina klo 15.30.
Tutustu Ilorantaan: https://iloranta.fi/

Järjestämme retriitin ajankohtaisia koronaohjeistuksia noudattaen.

Retriitin hinta: Retriitin kokonaishinta muodostuu retriittiohjauksesta ja majoituspaketista (majoitus+ruokailut): retriittiohjaus 250 euroa ja majoituspaketti (2 vrk) 185-300 euroa huonetyypistä riippuen

Nopean ilmoittautujan etu

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 25.1.2021 ja saat 30 euron alennuksen retriittiohjauksen hinnasta (alennettu hinta on 220 euroa).

Ilmoittaudu mukaan 

Lämpimästi tervetuloa mukaan,

Toivottavat tietoisuustaito-ohjaajat Hanne Koveshnikov ja Kim Wikström

Jaa somessa: