Hyppää sisältöön

Retriitit

Hiljaisuuden retriitti

Kaipaatko välillä hiljaisuutta ja rauhaa? Mahdollisuutta olla ajatustesi kanssa ja oppia kohtaamaan sisäistä maailmaasi? Elää vain itseäsi varten – edes muutaman päivän ajan? Tarjoamme mahdollisuuden syvään rauhoittumiseen hiljaisella retriitillämme. Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan Terve Oppiva Mieli ry:n järjestämälle retriitille!

Mitä retriitti tarjoaa?

Retriitillä saat hengähtää hetkeksi ja keskittyä kuuntelemaan kehosi viestejä ja omaa sisäistä maailmaasi. Metsien hiljaisuudessa ja kauniissa maisemassa voit hetkeksi unohtaa arjen kiireet.

Retriitin ohjelmaan kuuluu ammattitaitoisten ohjaajien vetämiä monipuolisia, lempeitä tietoisuustaitoharjoitteita ja kevyttä joogaa sekä tietoa läsnäolon merkityksestä ja tavoista harjoittaa tietoisuustaitoja. Sen ohella, että saat keinoja tukea omaa hyvinvointiasi syvällisesti, retriitti tarjoaa mahdollisuuden elpyä ja levätä.

Mitä hiljaisuus tarkoittaa?

Tällä retriitillä keskitymme omaan sisäiseen maailmaan hiljaisuudessa eli ilman puhetta ja pidättäydymme myös puhelinten käytöstä ja lukemisesta. Saat ainutlaatuisen tilaisuuden rauhoittua itsesi äärelle ryhmän ja ohjaajien tuella. Niin retriitin alussa kuin lopussakin on mahdollisuus keskusteluun. Kokeneet ohjaajat ovat tukenasi koko viikonlopun ajan, ja päivien aikana on mahdollisuus myös kahdenkeskiseen keskusteluun ohjaajan kanssa.

Kenelle retriitti sopii?

Retriitti sopii niin läsnäolotaitoja aiemmin harjoittaneille kuin harjoittamista vasta aloitteleville. Tärkeintä on avoin mieli ja valmius heittäytyä hiljaisuuteen. Retriitti on erinomainen mahdollisuus pysähtyä ja levähtää, vahvistaa läsnäolon taitoja tai palauttaa kenties hiipunut tietoisuustaitoharjoittelu osaksi arkea. Jokainen on tervetullut sellaisena kuin on!

Seuraava retriitti järjestetään syksyllä 2021.

Jaa somessa: