Hyppää sisältöön

Läsnäolokoulutukset yksityishenkilöille

Haluatko selkeyttää ajatteluasi, nähdä enemmän hyviä asioita ympärilläsi ja oppia kohtaamaan vaikeudet tasapainoisemmin? Haluaisitko katkaista stressin, uupumuksen tai ahdistuksen kierteen? Päästä eroon huonosti nukutuista öistä? Saada helpotusta kipuihin? Haluaisitko olla vähän onnellisempi?

Syvällinen muutos vaatii aikaa ja työtä, mutta tietoisuustaito- ja läsnäoloharjoittamisen avulla se voi olla mahdollista.  8 viikon läsnäolokoulutuksemme vastaa tunnettua ja tutkittua MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) -ohjelmaa, jonka avulla voit lisätä hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti, laskea stressitasoasi ja oppia olemaan enemmän läsnä elämässäsi.

Kahdeksan viikon verkossa toteutuva koulutusohjelmamme koostuu viikkotapaamista, ohjatuista kotiharjoituksista ja yhdestä retriittipäivästä. Kurssin aikana saat paljon tieteeseen pohjautuvaa tietoa stressistä, tunnetaidoista ja läsnäolon voimasta. Saat työvälineitä stressinhallintaan, toimivampaan vuorovaikutukseen ja elämänhallintaan.

Läsnäolokoulutus, kevät 2021

Järjestämme läsnäolokoulutuksen verkkokoulutuksena 1.3.-25.4.2021. Koulutus soveltuu kenelle tahansa, joka kaipaa helpotusta stressiin ja keinoja oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja parantamiseen.

Voit käydä tämän 8 viikon verkkokoulutuksen läpi oman kodin rauhassa ja samalla ryhmän ja osaavan ohjaajan tukemana ja kannustamana. Reaaliaikaiset ryhmätapaamiset toteutuvat maanantaisin klo 18 – 20.30. Koulutuksen hinta on 495 euroa. Koulutus järjestetään Zoom-ohjelmalla. Osallistuaksesi koulutukseen tarvitset kameran ja mikrofonin sisältävän tietokoneen tai älylaitteen.

Mitä voit odottaa kurssilta?

Kurssilta voi odottaa kasvanutta rentoutumiskykyä, enemmän energiaa ja elämänintoa, parempaa kykyä sietää lyhyt- ja pitkäkestoista stressiä, myötätuntoisempaa asennetta itseä ja muita kohtaan, vähentynyttä ahdistus- ja masennusoireilua sekä negatiivista ajattelua ja pysyvää helpotusta kroonisiin kipuihin. Varaathan aikaa noin 45 minuuttia päivittäin kotiharjoitteille.


Mitä kurssi sisältää?

– 2,5 tunnin viikoittaiset kurssitapaamiset verkon välityksellä
– yksi 8 tunnin hiljainen retriittipäivä verkon välityksellä; retriittipäivä järjestetään 11.4.2021.
– ryhmän tuki
– osaava ohjaaja rinnallasi koko kurssin ajan
– oppimista tukeva runsas materiaalipaketti
– kotiharjoitteet, jotka jäävät käyttöösi

Viikkotapaamisten ohjelmassa on helppoja ja lempeitä tietoisuus- ja läsnäoloharjoituksia, kevyttä venyttelyä ja joogaa, lyhyitä luentoja, yhteisiä keskusteluja ja henkilökohtaista ohjausta.

Koulutuksen ohjaa tietoisuustaitokouluttaja Hanne Koveshnikov. Hanne on opiskellut MBSR-ohjaajaksi Australiassa, Australian Mindfulness Training -instituutin korkeatasoisessa opetusohjelmassa. Hanne ottaa ohjauksessaan huomioon jokaisen osallistujan empaattisesti ja ammattitaitoisesti.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake tai ota yhteyttä, ja sovitaan keskusteluaika. Ennen kurssia käytävän lyhyen keskustelun aikana voit varmistua siitä, että kurssi soveltuu sinulle.

Sydämellisesti tervetuloa muutoksen tielle!

Jaa somessa: